Boka bord

Nedan besvarar vi några vanliga frågor. Läs igenom samtliga om problem uppstår med er bokning.

Hur lång är sittningstiden?

Sittningstiden är 2,5h för varje bokning. Observera att bokningen upphör att gälla efter 20 min och bordet tilldelas annan gäst. 

Är ni ett stort sällskap (fler än 8 personer)?

Är ni ett sällskap på fler än 8 personer måste ni maila sittner@batenumea.se för att boka bord. Vi läser mailen dagligen och lägger därefter in er bokning manuellt. Vi kontakta er via mail och erbjuda er en meny för större sällskap.

Är det fullbokat?

När det inte finns några tider kvar att välja på i bokningssystemet betyder det att alla bord är bokade. Då är ni välkomna att komma på drop-in. Både bryggan och soldäck har flera bord som inte går att boka via webben.

Hur går det till när man kommer till Båten?

Ta en meny och hugg tag i någon från besättningen så blir ni hänvisade till ert bord. När ni bestämt er för vad ni vill ha memorerar ni ert bordsnummer och går till någon av våra barer för att beställa. (OBS! NI kan beställa mat och dryck i alla tre barer men alla är inte alltid öppna.) Betalningen sker på en gång och drycken ni beställde serveras samtidigt. Efter det går ni tillbaks till ditt bord och slår dig lugnt till ro för att invänta maten som sedan serveras av personalen. Varje sittning är 2,5h.

STÄNGT FÖR SÄSONGEN!  

Knapp.png

 

Fullbokat?
När det inte finns några tider kvar att välja på i bokningssystemet betyder det att alla bord är bokade. Då är ni välkomna att komma på drop-in. Bryggan har flera bord som inte går att boka via webben.